>>Terra vina SPONSOR van The Great Bike Challange

Terra vina SPONSOR van The Great Bike Challange

19-06-2011

Terra vina SPONSOR van The Great Bike Challange

Eind 2010 kregen enkele werknemers van de Radisson Blu Hotels in de Benelux een geweldig idee om zich in te zetten voor het goede doel. Het moest een evenement worden waar zweet en tranen zouden resulteren in hoop, geluk en kansen voor minderbedeelde kinderen.
Het moet grensverleggend zijn, bijna onhaalbaar, een zware uitdaging...  “The Great Bike Challenge” 19 juni 2011 was het zover: Een fietstocht van 230 km van Antwerpen naar Amsterdam. Terra Vina ondersteunde dit project en mocht zich hoodfsponsor noemen.

Vanuit het Radisson Blu Hotel Amsterdam zullen ondermeer de General Manager Ronald Smithjes, Operations Manager Roy Kamphuis en Director of Sales Micha van Wesel meefietsen. Op een enkeling na zijn zij een groep sportievelingen, desondanks is er een stevige voorbereiding nodig. Om het doel te kunnen bereiken wordt er flink getraind, verschillende trainingstochten van 50 – 100 km, fitnesssessies, vermageringskuren, alles om in de goede vorm te komen. Het doel is om geld in te zamelen voor de World Childhood Foundation.

The World Childhood Foundation
De World Childhood Foundation (WCF), het goede doel van de Rezidor Hotel Group.  Het WCF stelt kinderen centraal en vindt dat ieder kind recht heeft op een mooie kindertijd, op veiligheid, plezier, spelen en nieuwsgierigheid naar het leven. Elk kind heeft het recht om op te groeien en zich sociaal en intellectueel te ontwikkelen. Maar veel kinderen zijn verstoten van deze meest fundamentele rechten. Daarom willen zij bijgedragen aan de World Childhood Foundation. Via hen reiken zij de helpende hand aan de meest kwetsbare kinderen ter wereld: straatkinderen, misbruikte kinderen en kinderen in instellingen. World Childhood Foundation zorgt voor projecten voor meisjes en jonge moeders, omdat hier nog te weinig hulp voor is. www.childhood.org Terra Vina ondersteunt dit geweldige project van harte!

 

Invouwen